Детали за компанијата
  • Suntronic New Materials Technology Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Бизнис тип:Manufacturer
  • Главни пазари: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Извозник:91% - 100%
  • Сертификати:CE, ISO9001
Suntronic New Materials Technology Co., Ltd.
Онлајн сервис
http://mk.dsmdecor.comСкенирајте за посета
Дома > Вести > Полиуретански лајсни
Вести

Полиуретански лајсни

ПУ -обликувањето се однесува на обликување направено од PU синтетички суровини. PU е кратенка на полиуретан, изработена од PU Rigid пена, оваа PU Rigid пена се меша со голема брзина во машина за пенење со две компоненти и потоа се влева во калап за да формира тврда кожа.

Во исто време, таа усвојува формула без флуор и не е хемиски контроверзна. Тоа е нов век за украсување на животната средина за заштита на животната средина. Само со едноставно модифицирање на формулата, можете да добиете различни физички својства како што се густина, еластичност и ригидност.

Decoration

Главни производи:

Полиуретан корниз обликување, полиуретански панели, полиуретански агли, полиуретански корбели, полиуретански тавански рози, полиуретански пиластри, полиуретан ниши

Wall Ornament

Cornice molding


Карактеристики на обликување на ПУ :
1. Анти-Мите, влага-доказ, мувла-доказ, киселина и алкална отпорна, нема да бидат засегнати од временските промени, пукнатината или деформацијата, да се перат, долгиот животен век.
2. Ретардант на пламенот, не само-упатување, не поддржува согорување, оставајќи го изворот на пожар може автоматски да се изгасне.
3. Лесна тежина, добра цврстина, добра еластичност и цврстина, лесен за конструирање. Може да се види и може да се закова и може да се наведнува во различни форми на лак. Времето поминато на градежништвото е помалку од оној на нормалниот малтер и дрво.
4. Разновидноста, генерално бела како стандард, на бела основа може да биде слободна за да одговара на бојата, исто така може да направи злато, злато, измиено бело, шминка, античко сребро, бронза и други специјални ефекти.
5. Површинската шема е јасна, реална, а стерео ефектот е очигледен.
6. Тоа е лесен во тежина, долг животен век, не е лесен за деформирање, површината може да се обои со латекс боја или боја.

7. Поставени места: Високи резиденции, вили, конференциски сали, клубови, клубови за слободно време, хотели, барови, итн.

Polyurethane Ceiling Domes

Ние произведуваме пупки со круни, рози од тавани, колони PU, PU агли, PU Corbels, PU Pilasters, полиуретански лајсни , полиуретански круни , обликувања на тавани, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи, лајсни корнизи , тавански корнизи, лајсни корнизи , тавански корнизи, лајсни корнизи, тавански корнизи, лајсни корнизи од корнизи, тавани од корниз Обични обликувања на корниз , обликување на корниз , врежани корнизи , корнизи со корнизи , обликувања на круни , обврзници со полиуретан врежани корнизи , добредојде да не контактираат!

Сподели со:  
Список со поврзани производи

Мобилен веб-сајт Индекс. Мапа на сајтот


Претплатете се на нашиот билтен:
Добијте новости, попусти, специјални
Понуди и големи награди!

MultiLanguage:
Copyright © 2024 Suntronic New Materials Technology Co., Ltd. Сите права се задржани.
Комуницирајте со добавувачот?Добавувачот
Sally Ms. Sally
Што можам да направам за тебе?
Контакт снабдувач